wtorek, 11 września 2012

Broccoli risotto with turkey


kilka różyczek brokuła
plaster filetu z indyka
łyżeczka brązowego ryżu (użyłam zmielonego w młynku do kawy)
łyzeczka oleju rzepakowego

Filet pokroić w kostkę i ugotować oddzielnie, rozdrobnić.Brokuła podsmazyć lekko na oleju, przykryć wodą (lepiej wcześniej pokroić drobniej, uzyje się wtedy mniej wody) i podgotować kilka minut. Dodać ryż i gotować na wolnym ogniu mieszając aż będzie miękki. Dodać indyka. Zmiksować do porządanej konsystencji.

few broccoli florets
slice of fillet of turkey 
a teaspoon of brown rice (I used grounded in a coffee grinder)
a teaspoon of canola oil

Cut the turkey into cubes and cook separately, chop or puree. Stir - fry the broccoli, cover with water (if you cut it into small pieces before frying you will use less water) and cook for a few minutes. Add rice and cook over low heat stirring occassionally until soft. Add turkey. Puree as required.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz